Trias: “La col·laboració entre les entitats ciutadanes i l’administració garanteix la cohesió social als barris” : Servei de Premsa

Trias: “La col·laboració entre les entitats ciutadanes i l’administració garanteix la cohesió social als barris”

28/02/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha defensat avui que la col·laboració entre les entitats ciutadanes i l’administració és la garantia de la cohesió social als barris de la ciutat. Ho ha dit en el transcurs de la visita del nou Local Social de la Coordinadora d’Acció Social del Clot-Camp de l’Arpa, al districte de Sant Martí. Aquesta entitat és una de les que s’ha beneficiat del Pla de Locals impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a principis del mandat, amb l’objectiu d’ajudar a les associacions i entitats en un moment de dificultats econòmiques. En total, ja s’han cedit 66 espais municipals, que han servit per garantir i afavorir que les entitats segueixin desenvolupant les seves activitats.

 

 

L’alcalde s’ha mostrat molt satisfet de la col·laboració entre l’Ajuntament i les entitats i ha reiterat el seu compromís per seguir donant suport al teixit social, cultural i esportiu de la ciutat.

 

Dossier de premsa: Governar amb les persones

 

 

 





Paraules clau

Alcalde Trias/ atenció a les persones/