Jordi Martí destaca l’aposta de Barcelona pel vehicle elèctric a l’exposició “Catalunya Moto”, al Palau Robert : Servei de Premsa

Jordi Martí destaca l’aposta de Barcelona pel vehicle elèctric a l’exposició “Catalunya Moto”, al Palau Robert

03/03/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya van inaugurar ahir la primera gran exposició sobre la moto i el motociclisme catalans, des dels àmbits industrial, social, esportiu i tecnològic, que es podrà visitar al Palau Robert fins el 25 d’octubre. El president de la Generalitat, Artur Mas, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el regidor de Presidència i Territori de Barcelona, Jordi Martí, van participar en l’obertura de l’exposició “Catalunya Moto. Indústria, societat, competició i tecnologia”, que ret un homenatge a totes les persones que en el passat i en el present han fet possible que Catalunya esdevingui una referència mundial del sector, i també vol projectar una mirada il·lusionada al futur.

 

IMG_4285

 

El regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí, va destacar en el seu discurs inaugural que l’exposició és una nova oportunitat per explicar l’aposta de la capital catalana pel vehicle elèctric, i molt especialment per la moto elèctrica. “Estem convençuts que la sostenibilitat és la part més essencial de l’estratègia de les ciutats intel·ligents”, va afirmar Martí, que va recordar que una mobilitat sostenible requereix de la implantació de la moto elèctrica.

Jordi Martí va advertir que això només serà possible amb una acció coordinada entre les administracions i el sector privat, i va expressar el ferm compromís de la capital del país per liderar aquesta funció “coordinadora, estimuladora i col·laboradora”.

L’exposició s’estructura en quatre àmbits temàtics. El recorregut expositiu comença a la mateixa entrada del Palau Robert amb el gran aparador dedicat a les marques catalanes de motos de trial. En un dels àmbits es destaca la tradicional iniciativa a Catalunya per assolir productes tecnològicament capdavanters, i s’hi presenta el desenvolupament de la motocicleta elèctrica per part d’empreses catalanes.





Paraules clau

Catalunya Moto/ Palau Robert/ vehicle elèctric/