Maite Fandos assisteix als actes del Dia Internacional de la Dona de Gràcia : Servei de Premsa

Maite Fandos assisteix als actes del Dia Internacional de la Dona de Gràcia

06/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 8 de març, a les 11:00 hores, la regidora de Gràcia, Maite Fandos, assistirà als actes de celebració del Dia Internacional de la Dona que se celebraran a la Plaça Dones del 36. Els actes estan impulsats i promoguts des del districte de Gràcia, en el que hi col·laboren el PIAD (Punt d’informació i assessorament per a les dones), així com diverses entitats i col·lectius que formen part del Consell de les Dones de Gràcia. Està previst que també assisteixi la presidenta del districte, Isabel Ribas.

Enguany la organització de l’acte ha anat a càrrec del grup de creadores de Gràcia que formen part del “Projecte Minerva”.

 

Programa

11.00 h. Batucada. Organitzada pel PIAD (Punt d’informació i assessorament per a les dones).

11.30 h. Rosa Arazola, poeta, presenta fragments del seu últim treball RAI, acompanyada de la Pianista Marta Cascales. El llibre “RAI” ja publicat per l’editorial Món de llibres, ha estat Guardonat amb el premi Manacor de poesia.

12.00 h. Alba Tor, Susanna Valls i Pier Paolo Candeloro oferiran la seva música i la seva dansa en una composició conjunta.

12.30 h. Josefina Altés, escriptora, farà lectura de petites històries amb Noms de Dona.

 

Paral·lelament a les actuacions s’anirà confeccionant una obra plàstica, consistent en un tapís a càrrec de les creadores del Grup Minerva. El tapís serà teixit amb elements representatius de l’activitat artística de cada una d’elles. Fotografies, teles, botons… Durant l’acte també hi haurà un servei de monitors per als nens, als qui es faran manualitats.





Paraules clau

dona/ Gràcia/