Raimond Blasi assisteix al Taller Tècniques d’Estudi de la Campanya Informa’t. Activitats per triar el teu itinerari acadèmic : Servei de Premsa

Raimond Blasi assisteix al Taller Tècniques d’Estudi de la Campanya Informa’t. Activitats per triar el teu itinerari acadèmic

09/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 10 de març, a les 16:15 hores, el regidor d’Adolescència i Joventut, Raimond Blasi, assistirà al Taller de tècniques d’estudi de la Campanya Informa’t. Activitats per triar el teu itinerari acadèmic. El taller tindrà lloc al Centre d’Informació i Assessorament Juvenil (CIAJ-c/ Sant Oleguer, 6-8).

La Campanya Informa’t es realitzarà fins a finals d’aquest mes de març i està adreçada a tots els i les joves de Barcelona, principalment aquells que estan cursant els darrers cicles d’educació obligatòria, amb la finalitat de facilitar informació, orientació i assessorament de l’oferta educativa de la ciutat i dels possibles itineraris formatius. La campanya ofereix informació i orientació sobre els Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI), Proves d’accés, Batxillerat, Cicles Formatius, estudis universitaris, etc.

L’objectiu de la campanya és dinamitzar la informació de tipus acadèmic per fer-la arribar als possibles interessats; oferir, de forma integrada i contextualitzada, tota la informació sobre els recursos formatius existents, tant reglats com no reglats; facilitar el coneixement del món laboral des de la pròpia pràctica professional; reconèixer l’experiència dels altres com a font de coneixement; potenciar valors com la participació en activitats col•lectives i l’ajuda mútua; difondre l’ús de les xarxes socials com a mitjà per obtenir informació i com a espai de participació.

 

 





Paraules clau

educació/ formació/ joves/ ocupació/ orientació/