L’Alcalde Trias assegura que l’economia i l’emprenedoria social han de ser pilars de la ciutat de les persones : Servei de Premsa

L’Alcalde Trias assegura que l’economia i l’emprenedoria social han de ser pilars de la ciutat de les persones

12/03/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha visitat aquest matí el nou Laboratori de Control de Qualitat de Medicaments de la Fundació Dau, situats a la Zona Franca, dedicat a l’acondicionament primari i secundari de medicaments i productes cosmètics, amb capacitat productiva de 23 milions d’unitats anuals a la seva planta de 7.000 metres quadrats. Aquesta instal•lació amplia l’activitat de l’empresa que li permetrà importar, analitzar i certificar lots de medicaments per Europa.

L’alcalde ha estat acompanyat per la tinenta d’alcalde Maite Fandos i el regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí. A l’acte hi era present també el secretari general del Departament d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert. Tots ells han estat rebuts per la directora de la Fundació Dau, Anna Cohí.

Laboratori DAU és una empresa social dedicada a serveis d’envasament i condicionament de productes cosmètics i farmacèutics a tercers, que forma part de la Fundació DAU, una entitat no lucrativa que gestiona el centre especial de Treball Laboratori Fundació DAU, que actualment ocupa 65 treballadors, oferint serveis de condicionament especialitzat a empreses del sector farmacèutic, cosmètic i de complements alimentaris.

L’alcalde ha felicitat tots els membres de la Fundació per la feina feta al llarg de 20 anys per a afavorir la inserció laboral i la millora de la qualitat de vida de persones amb algun trastorn mental. Trias ha destacat la importància de com donem resposta a la salut mental amb la prevenció, el diagnòstic, però també amb la integració i el Tercer Sector. En aquests moments de crisi, aquest objectiu no és gens fàcil i per això ha agraït la tasca de fundacions com aquesta, que segueix creixent com a empresa i també com a projecte social. I ha felicitat de manera especial els seus treballadors, “sense vosaltres i la vostra feina les empreses no vindrien”.

Per l’alcalde, “el vostre compromís contribueix també a lluitar contra l’estigmatització d’aquestes malalties. I això és molt important”. L’alcalde s’ha mostrat convençut que l’economia i l’emprenedoria social ha de ser un dels eixos vertebradors de la ciutat de les persones que estem construint entre tots, “el Tercer Sector és fonamental per la ciutat així com les empreses amb sensibilitat social”.





Paraules clau

Alcalde Trias/ atenció a les persones/