L’alcalde Trias participa en la inauguració del primer laboratori de certificació de l’empresa xinesa CCIC a Europa : Servei de Premsa

L’alcalde Trias participa en la inauguració del primer laboratori de certificació de l’empresa xinesa CCIC a Europa

20/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 23 de març, a les 11:00 hores (c/Dolors Aleu, 1. Polígon industrial La Pedrosa de L’Hospitalet de Llobregat), l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, participarà en la inauguració a L’Hospitalet de Llobregat de l’únic laboratori de certificació de l’empresa xinesa CCIC Holding Group a Europa.

L’acte també comptarà amb la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens; el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín; la vicepresidenta de la China Certification and Accreditation Administration, Bo Yuming; la vicepresidenta del grup CCIC, Wang Kejiao; i el delegat especial del Consorci de la Zona Franca, Jordi Cornet.

El laboratori de L’Hospitalet proporcionarà, per una banda, un servei de certificació de productes i assessorament tècnic a les empreses que volen accedir al mercat xinès d’una manera més eficient i ràpida. I per l’altra, oferirà a les empreses locals de Xina la possibilitat d’entrar en contacte amb proveïdors de mercats occidentals i ajudarà a aquelles empreses que vulguin invertir fora de la Xina continental.





Paraules clau

Alcalde Trias/ CCIC Holding Group/ xina/