Trias assegura que Barcelona seguirà treballant per a atendre les persones que pateixen Alzheimer : Servei de Premsa

Trias assegura que Barcelona seguirà treballant per a atendre les persones que pateixen Alzheimer

09/04/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat avui que la ciutat treballa “de manera ferma per a millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones que pateixen Alzheimer o altres demències”.

 

 

L’alcalde Trias ha fet aquesta referència en ocasió de la celebració des 20 anys de la Fundació ACE-Institut de Neurociències Aplicades, que ha tingut lloc aquesta tarda al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Per l’alcalde, la ciutat “ha de garantir que les persones grans no només visquin més anys, sinó que els visquin amb la màxima qualitat”, responent a les necessitats que genera el fet de tenir una de les esperances de vida més altes d’Europa. L’acte ha comptat amb l’assistència de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert i la delegada de Salut del consistori, Cristina Iniesta.

La Fundació ACE-Institut de Neurociències Aplicades fa de Barcelona contribueix també a fer de Barcelona una ciutat referència de la investigació de l’Alzheimer, amb la participació en projectes internacionals importants com el de recerca genòmica IGAP (International Genomics Alzheimer Project), o la constitució del grup BANG (Barcelona Alzheimer Neuroimatge Grup) per a la recerca en neuroimatge.

Xavier Trias ha donat les gràcies als impulsors de la fundació per la seva contribució a fer de Barcelona una ciutat amb uns serveis sanitaris de qualitat, així com també a tots els treballadors i treballadores de la Fundació.





Paraules clau

Alcalde Trias/ medicina/ neurociències/ salut/