Joan Puigdollers fa entrega de la Medalla de la Dona de Sarrià-Sant Gervasi : Servei de Premsa

Joan Puigdollers fa entrega de la Medalla de la Dona de Sarrià-Sant Gervasi

10/04/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 13 d’abril a les 19:30 hores al Teatre de Sarrià (C/ Pare Miquel de Sarrià,8), el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, lliurarà la Medalla de la Dona de Sarrià-Sant Gervasi, atorgada a proposta del Consell de les Dones del Districte.

La Medalla de la Dona s’entrega anualment a dones amb vinculació amb el Districte de Sarrià-Sant Gervasi en commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les dones. Per aquest any, l’àmbit seleccionat ha estat el de la ciència i la tecnologia i hi ha dues guardonades ex aequo.

D’una banda, la Dra. Pilar Bayer i Isant, presentada per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), Catedràtica d’Àlgebra de la Universitat de Barcelona, i experta en l’àmbit de la Teoria de Nombres. La Pilar ha estat distingida amb diversos premis en reconeixement de la seva contribució als avenços científics de repercussió internacional i ha tingut una repercussió fonamental per haver contribuït a la difusió del rol de la dona en el món de la investigació. D’altra, la Sra. Mercè Leonhardt i Gallego, proposada per Fundació Ramon Martí i Bonet, llicenciada en Psicologia i guardonada per crear i desenvolupar un mètode científic i pioner per a l’avaluació visual en atenció precoç de la ceguesa i dèficits visuals en nens prematurs o nounats.





Paraules clau

dona/ Sarrià-Sant Gervasi/