L’alcalde posa en valor la inclusió de les persones amb autisme : Servei de Premsa

L’alcalde posa en valor la inclusió de les persones amb autisme

12/04/2015

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat aquest migdia a la festa ciutadana “Connecta’t al Blau”, organitzada per l’associació Aprenem que treballa per a la inclusió de persones amb autisme. A l’acte l’ha acompanyat la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni.

 

 

Trias ha explicat que “l’excel·lència és aconseguir tirar endavant amb tothom i per això cal gent que ens ho recordi cada dia, que s’involucri i fer pinya” i ha assegurat que “la nostra ciutat i el nostre país no podem estar en primera fila si no tenim cura de tothom que viu en aquesta ciutat”.

L’alcalde ha volgut reconèixer a l’associació Aprenem els seus esforços per conscienciar a la ciutadania de la necessitat d’inclusió de les persones amb autisme tot recordant que “avui feu aquest acte que ens congrega a tots però allò important és la feina que feu dia a dia. És important donar a conèixer aquesta situació especial que és l’autisme” i ha afegit “és important ser capaços d’estimar-lo, de donar-lo a conèixer i entendre que aquestes persones es poden inserir”.

Finalment, Trias ha afirmat que “no és veritat que tota l’escola és inclusiva i ho ha de ser” i ha reblat que “tots hem de fer un esforç important per la inclusió”.Compartiu aquest contingut