L’Ajuntament de Barcelona allotja dotze persones afectades per l’incendi d’un pis a l’Eixample : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona allotja dotze persones afectades per l’incendi d’un pis a l’Eixample

15/04/2015

Bombers de Barcelona ha rebut avui un avís a les 10:26 hores del matí per un incendi a l’entresòl d’un edifici situat al número 101 del carrer Villarroel, al districte de l’Eixample. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat sis dotacions dels Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS), que han procedit a extingir les flames i el fum, i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Bombers han evacuat cinc persones de l’edifici afectat i una altra de l’edifici del costat, que han estat traslladades a centres hospitalaris en estat menys greu a causa de l’inhalació de fum que havien patit.

Segons els Bombers, l’incendi ha cremat totalment el pis on s’ha original el foc, però la resta de l’edifici no ha patit cap dany estructural per bé que s’han tallat els subministraments de gas, electricitat i aigua. Com a conseqüència d’aquest foc, dotze persones han estat allotjades pel Centre d’Urgències i Emergències Socials de l’Ajuntament de Barcelona (CUESB).Compartiu aquest contingut