La Princesa i Sant Jordi rebran els ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona : Servei de Premsa

La Princesa i Sant Jordi rebran els ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona

21/04/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona celebra dijous una nova jornada de portes obertes coincidint amb la celebració de Sant Jordi, patró de Catalunya. Durant tot el dia, els ciutadans i les ciutadanes podran visitar l’escala negra, la capella del Bon Consell, el Saló de Cròniques, la sala del Bon Govern, la sala del Treball, el despatx de l’Alcalde, la sala de la Reina Regent, el Saló de Cent, la sala Consolat de Mar, la Sala Tàpies, el Despatx d’Honor de l’Alcalde, el Saló de Carles III, el Saló de la Ciutat, la Galeria Gòtica i l’Escala d’Honor. El recorregut de la visita acaba al pati i la façana neoclàssica.

La jornada de portes obertes comptarà amb la presència de personatges històrics, que acompanyaran els ciutadans duran la visita en el alguns dels salons nobles de l’Ajuntament, com ara la Princesa i Sant Jordi, el General Bellver de la Coronela, el cronista del segle XIV Ramon Muntaner, l’uixer de la Reina Maria Cristina i els consellers Joan Fiviller i Rafael Casanova. Un dels personatges històrics serà Maria Bosch i Barba, esposa de Rafael Casanova, que cantarà temes de 1.700 al Saló de la Ciutat i a l’Escala d’Honor. La jornada de portes obertes serà de les deu del matí fins les vuit del vespre. L’entrada es farà des de la façana gòtica.

El pati d’entrada de l’Ajuntament acollirà, per quart any consecutiu, entitats del tercer sector, que disposaran de parades per vendre “roses solidàries”. Totes les entitats participants formen part de la Xarxa d’Atenció a les Persones Sense Llar de Barcelona.

A les 19:00 hores, la plaça Sant Jaume serà l’escenari de la 65a audició de sardanes de la Colla Sardanista Sant Jordi, amb la cobla La Principal de la Bisbal.





Paraules clau

sant jordi/ sant jordi 2015/