Xavier Trias: “Fer-se gran de forma activa garanteix un millor benestar i una millor qualitat de vida” : Servei de Premsa

Xavier Trias: “Fer-se gran de forma activa garanteix un millor benestar i una millor qualitat de vida”

15/05/2015

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat avui que la gent gran “és un gran actiu de la ciutat”, que “participa en la dinàmica de Barcelona, i aporta moltes coses positives”. L’alcalde ha participat aquesta tarda al 65è acte d’Homenatge a la Vellesa, dedicada a les persones grans, que s’ha celebrat a l’auditori del CaixaForum, organitzat pel Patronat Local dels Homenatges a la Vellesa de Sant Antoni i Santa Madrona.

 

 

“Barcelona necessita gent com vosaltres, persones amb una gran experiència que heu contribuït al creixement i al progrés de la nostra ciutat, i que continueu fent-ho”, ha afegit l’alcalde. “Vosaltres heu canviat la ciutat de Barcelona, teniu una gran experiència i sou un gran actiu. La transformació de la ciutat és fruit de la lluita de molts de vosaltres i us ho agraeixo molt”.

Xavier Trias ha recordat que l’Ajuntament de Barcelona està impulsant l’envelliment actiu, incentivant la participació amb diferents programes als equipaments cívics i promovent la pràctica d’hàbits saludables. “Seguirem treballant amb programes d’innovació social com Vincles, que utilitza les noves tecnologies perquè les persones grans que viuen soles se sentin més acompanyades”, ha afegit.

Trias ha recordat que l’esperança de vida a Barcelona és de les més altes del món: 80 anys en el cas dels homes i 86 anys en les dones. “Això és un gran èxit. Però el més important és que aquests anys els vivim amb qualitat i amb dignitat”. Per això, ha assegurat que “fer-se gran de forma activa garanteix un millor benestar i una millor qualitat de vida”.Compartiu aquest contingut