El comerç surt al carrer a Sants-Les Corts i els mercats organitzen diverses activitats : Servei de Premsa

El comerç surt al carrer a Sants-Les Corts i els mercats organitzen diverses activitats

26/06/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest dissabte 27 se celebra la Mostra de comerç al carrer Vallespir organitzada pels comerços associats a l’entitat comercial Eix Sants – Les Corts de les 12:00 del migdia a les  24:00 hores. Hi haurà 140 carpes que ompliran el carrer en el seu tram central, 80 dels comerciants que oferiran els seus productes i 60 de firarires i artesans.

La Mostra de Comerç és una festa del comerç de proximitat on veïns i clients poden comprar les darreres novetats en un ambient lúdic. Hi hauran dos escenaris per a actuacions: al c. Vallespir / ptge. Elena Girol, i a c. Vallespir / c. Novell. Les actuacions previstes són molt variades, van del cabaret, les master-classes, els covers de The Beatles, el gosdpell, el burlesque, i els tallers infantils, als circuits vials i als llits elàstics per a nens i nenes, un mini curs per aprendre a fer flors de tela a càrrec de Fil-Oh-Mena!…I a la nit per finalitzar la mostra hi haurà havaneres, coca de revetlla i moscatell per a tothom.

Amb motiu de la celebració de la Festa de Comerç hi haurà afectacions al trànsit de les 8:00 del matí a les 2:00 hores de la matinada. Hi haurà restriccions d’estacionament i talls de trànsit al carrer Vallespir entre el Passeig de Sant Antoni i Can Bruixa.

El dissabte 27, en el marc de la Festa Major del Casc Antic 2015 dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera, el mercat de Santa Catarina (avinguda Cambó, 16) col·labora  amb dues activitats molt populars. La primera és la Diada Bastonera del Casc Antic, una cercavila de colles bastoneres pels carrers del barri amb els Bastoners del Casc Antic i tres colles convidades (de les 11:00 a les 13:00 hores a la plaça Joan Capri) i l’altra és la Ballada i Exhibició de Sardanes. És la cloenda del Curs de Sardanes al Mercat i anirà a càrrec de la cobla Maricel i la A.C.S. Laietans.

L’Escola de Cuina del Mercat de la Boqueria (La Rambla, 91),  organitza el dissabte 27, de les 11:00 hores a les 13:00 hores, un taller de cuina per a nens,  per a pares i fills a través del qual es vol incentivar l’activitat en grup, compartir i mostrar habilitats per treure el millor partit possible a la cuina.  (és una activitat amb inscripció prèvia i de pagament).

Al Mercat de la Vall d’Hebron (Passeig Vall d’Hebron, 130), el dissabte 27, de les 11:00 hores a les 13:00 hores s’ha organitzat un taller de cuina per a nens a partir de 5 anys a “l’Espai Cuina’m”. És una activitat on s’ensenyarà als nens a fer un pastís de gelat. Per a més informació cal dirigir-se a “l’Espai Cuina’m” del mercat.

El dissabte 27 de les 12:00 hores a les 13:00 hores, al mercat de la Guineueta, (Passeig de Valldaura, 186-190), se celebrarà una actuació de titelles per als més petits.

En el districte de Sant Martí, el mercat de Provençals (Menorca, 19), celebra un Festival de Jotas, el dissabte 27, a partir de les 10:00 del matí.





Paraules clau

comerç/ Les Corts/ mercat/ mercats/ sants/ Sants-Les Corts/