L’Ajuntament de Barcelona no donarà finalment el seu suport a la celebració de la reunió anual del Parlament Cultural Europeu : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona no donarà finalment el seu suport a la celebració de la reunió anual del Parlament Cultural Europeu

07/07/2015Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona ha decidit no donar suport al Parlament Cultural Europeu per assumir part de l’organització i la pràctica totalitat de les despeses de la celebració de la reunió anual dels seus membres, prevista per a finals d’octubre d’enguany al Recinte Modernista de Sant Pau. L’entitat té seu a Stuttgart i no té vinculació orgànica amb cap institució europea. Abans d’incórrer en noves despeses, s’ha decidit comunicar a l’entitat la cancel·lació de la subvenció concedida. Segons l’acord amb l’entitat, aprovat per Comissió de Govern el passat 13 de maig, l’Ajuntament de Barcelona havia d’assumir la totalitat de la despesa dels viatges de les diferents delegacions de representants de l’entitat, incloent-hi allotjament i àpats, amb un pressupost aproximat de 150.000 euros. A l’Ajuntament de Barcelona no li consta que cap altra administració doni suport econòmic a la trobada, com s’havia previst inicialment.

L’Ajuntament aposta per la cooperació artística i cultural amb el seu suport a trobades vinculades a la projecció internacional de creadors de Barcelona i programes articulats amb el teixit cultural de la ciutat. Els propers mesos es produiran a Barcelona, amb el suport de l’Ajuntament, esdeveniments com l’IPAM (International Performing Arts Meeting), trobada de programadors d’arts escèniques d’arreu del món en el marc de la present edició del Festival Grec; l’EFWMF (European Forum of Worldwide Music Festivals), xarxa de festivals musicals que es reuniran durant les Festes de la Mercè; Cineposium, congrés anual de film commissions de tot el món que es reuniran a Barcelona el proper setembre; o la candidatura a Ciutat de la Literatura Unesco, que es decidirà a finals del present any.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Parlament Cultural Europeu/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina