El Patronat Municipal de l’Habitatge comença les obres d’un edifici de 44 pisos per a gent gran al districte de Sarrià-Sant Gervasi : Servei de Premsa

El Patronat Municipal de l’Habitatge comença les obres d’un edifici de 44 pisos per a gent gran al districte de Sarrià-Sant Gervasi

10/07/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona (PMHB), ha iniciat setmana les obres d’una promoció de 44 habitatges amb serveis per a la gent gran, al districte Sarrià-Sant Gervasi. L’empresa Construcciones Caler SA, és l’encarregada d’executar les obres.

L’edifici, situat al carrer Vista Bella, 7-9, consta de 44 habitatges per a persones grans, i 15 places d’aparcament, amb una superfície útil total de 3.468 m2. Els habitatges tindran una superfície d’uns 40 m2, i constaran d’un dormitori, un menjador-sala d’estar i cuina, i un bany. També tindran diferents espais comunitaris, com ara sales polivalents i bugaderia. Aquests habitatges donen resposta a les necessitats de les persones més grans de 65 anys, i per això, entre d’altres característiques, tindran banys amb dutxa arran de paviment, alarma d’assistència al bany i al dormitori, cuines amb plaques elèctriques, endolls situats a una alçada còmoda per evitar esforços innecessaris, etc. També compten amb diferents serveis, com ara consergeria, teleassistència, serveis de neteja dels espais comunitaris, etc.

Es tracta de la primera promoció d’aquestes característiques que l’Ajuntament construeix a Sarrià-Sant Gervasi.

El pressupost d’adjudicació de les obres és de 2.953.964,99 (IVA exclòs). El període d’execució del projecte serà de 22 mesos.
L’equip d’arquitectes autor del projecte és Ravetllat-Ribas, S.L.P.





Paraules clau

gent gran/ habitatge/ Sarrià-Sant Gervasi/