Ada Colau celebra la renovació de Barcelona com a Mobile World Capital i seu del Mobile World Congress i apunta al nou repte de “millorar i ampliar-ne l’impacte econòmic i social” : Servei de Premsa

Ada Colau celebra la renovació de Barcelona com a Mobile World Capital i seu del Mobile World Congress i apunta al nou repte de “millorar i ampliar-ne l’impacte econòmic i social”

14/07/2015

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha celebrat aquest dimarts la decisió de la GSMA de renovar la condició de la ciutat com a Capital Mundial del Mòbil i seu del Mobile World Congress fins al 2023. Colau, que també presideix la Fundació Mobile World Capital Barcelona, ha valorat la designació en una compareixença acompanyada del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; el secretari d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació, Víctor Calvo-Sotelo; el president de Fira de Barcelona, Josep-Lluís Bonet, i el vicepresident de la Fundació MWCB i director general de Fira de Barcelona, Agustí Cordón.

 

 

Colau ha subratllat que, un cop assegurada la continuïtat del congrés i la capitalitat, ara s’obre “un altre repte igualment important, que és millorar i ampliar l’impacte econòmic i social d’aquest gran esdeveniment a la ciutat”. En aquest sentit, el Govern municipal buscarà la complicitat del conjunt de la ciutadania, els grups municipals i les administracions per aconseguir que “un gran esdeveniment com aquest serveixi per redistribuir millor la riquesa que genera al conjunt de la ciutat i per desenvolupar una indústria local vinculada a les noves tecnologies mòbils que tingui aplicacions més socials, ambientals i sostenibles”.

L’alcaldessa ha subratllat el fet que la GSMA ha decidit per unanimitat que Barcelona continuï sent seu del congrés i de la capitalitat, i ha agraït que aquesta “bona notícia” ha estat possible gràcies al model de col·laboració teixit abans per l’anterior Govern municipal i ara per l’actual amb els grups municipals i la resta d’institucions implicades –Generalitat de Catalunya, el Govern de l’Estat, Fira de Barcelona, Turisme de Barcelona i la Fundació de la Mobile World Capital–.Compartiu aquest contingut