Gala Pin assisteix al pregó de la Festa Major del Raval : Servei de Premsa

Gala Pin assisteix al pregó de la Festa Major del Raval

15/07/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 16 de juliol, a les 21:00 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, assistirà al pregó de la Festa Major del Raval, que enguany anirà a càrrec de la monja teresiana, educadora, filòsofa i escriptora, Viqui Molins. L’acte tindrà lloc a la plaça de Vicenç Martorell, renovada recentment.

Prèviament, tindrà lloc la cercavila de les Societats Corals del Raval i el ball i cercavila de Gegants, Capgrossos, Bouets i Vaqueta del Raval, que finalitzaran a la mateixa plaça. Un cop finalitzat el pregó, hi haurà balls i música fins a les 0:00 hores.

I és que entre els dies 16 i 19 de juliol els carrers del Raval s’ompliran d’activitats per commemorar aquesta Festa Major del barri. El programa d’enguany està ple d’actes que deixen palès el caràcter obert i divers d’un dels barris més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. En total, se celebraran al voltant de 180 activitats dirigides a tots els públics com són: balls, cercaviles, concerts, tallers, activitats esportives, activitats infantils, demostracions arqueològiques, concursos, actuacions de teatre, exposicions, sopars populars i itineraris, entre d’altres.

Aquesta és una de les festes majors que compten amb més participació veïnal i de les entitats i una de les principals novetats és la recuperació del carrer Unió com a espai per a la celebració d’algunes de les activitats.

NOTA: es pot consultar el programa de les festes a http://lameva.barcelona.cat/ciutatvella





Paraules clau

Ciutat Vella/ festa major/ raval/