Colau: “Barcelona ho té tot a punt per rebre una gran mobilització cívica a favor dels drets i les llibertats” : Servei de Premsa

Colau: “Barcelona ho té tot a punt per rebre una gran mobilització cívica a favor dels drets i les llibertats”

10/09/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha reunit aquest matí amb els presidents de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Quim Torra, respectivament, per analitzar els aspectes logístics de la manifestació que es viurà demà a la capital catalana amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Colau ha explicat als organitzadors de la manifestació que Barcelona està preparada i ho té tot a punt per poder viure una mobilització cívica de milers de ciutadans i ciutadanes. “Barcelona serà l’escenari un cop més d’una gran manifestació a favor dels drets i les llibertats”, ha dit l’alcaldessa en una compareixença conjunta amb Jordi Sánchez i Quim Torra. “Espero que el Govern de l’Estat sàpiga escoltar aquesta voluntat de canvis que s’expressa des de la pluralitat des de fa anys”, ha manifestat.

 

21105010048_4c613742ff_z

 

Ada Colau ha garantit que l’Ajuntament de Barcelona té tots els dispositius municipals preparats per poder garantir el correcte desenvolupament de la manifestació, en previsió de l’arribada de milers de ciutadans de tot el país. En aquest sentit, l’alcaldessa ha explicat que s’ha treballat per reforçar els serveis de transport públic, seguretat i prevenció, i ella mateixa farà un seguiment dels mateixos en el centre de coordinació del carrer Lleida.

Podeu consultar les recomanacions de trànsit i mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona en aquesta nota de premsa





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ diada/ diada 2015/