Gala Pin participa en la Festa del Roser 2015 : Servei de Premsa

Gala Pin participa en la Festa del Roser 2015

02/10/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 3 d’octubre, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, participarà en els actes de la Festa del Roser 2015, que tindran lloc del 3 al 7 d’octubre. La regidora assistirà a les 10:45 hores, a la jornada de portes obertes al Teatre Principal (La Rambla, 27).

Posteriorment, a les 11:30 hores, participarà en la passejada per La Rambla per gaudir de “La Rambla en Flor”. Aquesta activitat ha comptat amb dissenyadors, escoles d’art floral i entitats del barri que han decorat amb flors naturals façanes d’alguns dels edificis més emblemàtics del passeig (Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, Hotel 1898, Palau de la Virreina, Museu de Cera de Barcelona, Arts Santa Mònica, una intervenció de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins al Portal de la Pau…).

La Festa del Roser, organitzada per Amics de la Rambla, se celebra des de l’any 1962 amb la intenció de convidar a barcelonins i visitants a gaudir de La Rambla. Són dies en què la cultura, el lleure i els actes populars, sempre presents a La Rambla, conviden a tothom a ocupar l’espai públic i a viure intensament de l’eix central de Barcelona.





Paraules clau

Ciutat Vella/ Festa del Roser/