Colau presideix l’acte d’homenatge a Lluís Companys : Servei de Premsa

Colau presideix l’acte d’homenatge a Lluís Companys

13/10/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 14 d’octubre, a les 20:00 hores, al Born Centre Cultural (plaça Comercial, 12), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, clourà l’acte d’homenatge a Lluís Companys, president de la Generalitat de Catalunya i regidor de l’Ajuntament de Barcelona, amb motiu del 75è aniversari del seu afusellament. L’acte tindrà lloc al jaciment del Born Centre Cultural i comptarà amb l’assistència dels membres del govern municipal. A més de l’alcaldessa, també intervindrà en l’acte el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello.

“Companys 75, la força d’una vida” és un acte organitzat per l’Ajuntament a través del seu comissionat de Memòria Històrica i vol mostrar la vida de Companys, d’una època i d’un país, en les seves múltiples vessants a través de cançons, imatges i paraules que evoquin la lluita per les llibertats socials, polítiques i nacionals.

 

AVÍS ALS MITJANS

Les televisions i les ràdios interessades a cobrir l’acte hauran d’accedir al recinte per la porta principal, per plaça Comercial, 12. Els fotògrafs i premsa escrita tenen un espai reservat, al qual s’accedeix únicament per l’entrada lateral, situada al carrer Ribera.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ lluís companys/