Ada Colau presideix el lliurament de diplomes als participants del programa ‘A l’estiu, Barcelona t’acull’ : Servei de Premsa

Ada Colau presideix el lliurament de diplomes als participants del programa ‘A l’estiu, Barcelona t’acull’

17/10/2015

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presidit avui el lliurament de diplomes als prop de 150 joves de 12 a 18 anys que han participat en el programa ‘A l’estiu, Barcelona t’acull’. En un emotiu acte, l’alcaldessa Ada Colau ha donat la benvinguda als joves: “Benvinguts a Barcelona, casa vostra, una ciutat d’acollida, que està orgullosa de ser mestissa. Us volem conèixer. I nosaltres també volem aprendre de vosaltres, de les vostres cultures i llengües”.

 

22063457900_779c1b42e6_z

 

El programa, que ha arribat enguany a la setena edició, presta acompanyament a les famílies que han fet reagrupament de menors en aquesta franja d’edat durant els darrers mesos del curs escolar o durant l’estiu, cosa que no els permet assistir a les aules d’acollida. Mitjançant aquest programa, els infants i les seves famílies reben suport en el coneixement de l’entorn, de l’idioma i dels recursos que tenen al seu abast, per tal de facilitar-los el procés d’integració i evitar-ne l’aïllament.

En l’acte de lliurament de diplomes, que ha tingut lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament, han intervingut també la tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, i la comissionada d’Immigració, Lola López.Compartiu aquest contingut