Sarrià-Sant Gervasi lliura els premis del Festival VisualDecibels : Servei de Premsa

Sarrià-Sant Gervasi lliura els premis del Festival VisualDecibels

21/10/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El districte de Sarrià-Sant Gervasi lliura aquest dijous, 22 d’octubre, els premis del Festival VisualDecibels, que ha fomentat la creació audiovisual per sensibilitzar la ciutadania sobre el descans del veïnat a la nit en les zones d’oci nocturn del Districte. L’acte de lliurament de premis dels vídeos guanyadors tindrà lloc a la Sala Be Cool, a la plaça Joan Llongueres, a partir de les 17 hores.

El Festival VisualDecibels, organitzat pel Districte i el Casal de Joves Casa Sagnier, té com a objectiu fomentar, a través de la creació audiovisual, la sensibilització i les bones pràctiques en matèria de sorolls, neteja, diversió i descans del veïnat a la nit, especialment en les zones properes a la xarxa de locals d’oci nocturn del Districte. Així mateix, amb aquest festival de projeccions adreçat als joves de la ciutat es volia promocionar i posar en valor el talent jove.

En total s’han presentat 13 vídeos al concurs i s’han registrat unes 3.000 votacions. Les creacions audiovisual s’han exhibit a les xarxes socials i en un circuit de projecció conformat per locals d’oci i equipaments del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, on cada nit s’han projectat els vídeos seleccionats a l’hora del tancament dels locals participants.

El Jurat donarà tres premis als vídeos guanyadors:

Adjunt el link del web del Festival visual Decibels, on es poden veure tots els vídeos que s’han presentat: http://visualdecibels.com/

Hi haurà una menció especial de Jurat que s’adjudicarà a la producció audiovisual que reflecteixi millor i amb més la claredat els valors de la campanya. A més del lliurament de 700€, es realitzarà un reconeixement especial per part del Districte de Sarrià-Sant Gervasi que generarà una estratègia de difusió i promoció de la projecció seleccionada.





Paraules clau

Sarrià-Sant Gervasi/ visualdecibels.com/