L’alcaldessa, Ada Colau, presenta la Mesura de govern per afrontar la pobresa energètica i l’emergència habitacional : Servei de Premsa

L’alcaldessa, Ada Colau, presenta la Mesura de govern per afrontar la pobresa energètica i l’emergència habitacional

23/10/2015Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 26 d’octubre, a les 10.30 hores (Sala Lluís Companys), l’alcaldessa, Ada Colau, presentarà la Mesura de govern per afrontar la pobresa energètica i l’emergència habitacional que es debatrà en el proper Consell Plenari.

El document recull les mesures que el govern municipal ha posat en marxa per donar compliment a la Llei 24/2015 derivada de la ILP sobre habitatge i pobresa energètica. En la roda de premsa intervindran també la tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, i el regidor d’Habitatge, Josep Maria Montaner.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
emergència habitacional/ pobresa energética/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina