Barcelona celebra la gala Barcelona Smart City App Hack : Servei de Premsa

Barcelona celebra la gala Barcelona Smart City App Hack

27/10/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 28 d’octubre, a les 18:30 hores ( Born Centre Cultural, Plaça Comercial, 12), Barcelona celebra la gala ala Barcelona Smart City App Hack (SCAH BCN), la final on en la qual competiran les 10 aplicacions finalistes d’aquest projecte internacional.

La crida a participar a la B arcelona Smart City App Hack va concentrar la participació de prop de 60 apps sobre Ciutat Col·laborativa, Energia i Sostenibilitat, Mobilitat Urbana, Turisme i Cultura i Comerç i Compres, d’entre les quals, 10 han resultat elegides per formar part de la gala.

El premi a la Millor App està dotat amb 8.000 euros i una plaça directa per representar Barcelona a la Gran Final Internacional de l’Smart City App Hack que se celebrarà els dies 17 i 18 durant l’Smart City Expo World Congress, al novembre, on competirà amb les apps finalistes de la resta de ciutats que participen a l’Smart City App Hack i que són: Nova York, San Francisco, Lió, Helsinki, Phoenix i Dubai. També guanyarà una nominació als Mobile Premier Awards 2016 que es lliuraran durant el Mobile World Congress 2016.





Paraules clau

smart city/