L’alcaldessa lliura els premis Ramblistes d’Honor 2015 : Servei de Premsa

L’alcaldessa lliura els premis Ramblistes d’Honor 2015

27/10/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres, a les 18 hores, el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona acollirà l’acte d’entrega dels guardons Ramblistes d’Honor 2015, que presidirà l’alcaldessa, Ada Colau, i el president de l’Associació Amics de la Rambla, Joan Oliveras.

Està previst que assisteixin també la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin i el comissionat de Comerç i Consum, Miquel Ortega, juntament amb representants dels grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona.

Joan Francesc Pont, catedràtic de l’Escola Universitària i de la Universitat de Dret Financer i Tributari, serà l’encarregat de fer una glossa sobre els guardonats, que enguany són:

Gremi de Llibreters de Catalunya. Per la seva tasca en pro de la cultura i, especialment, per la seva contribució decisiva a convertir el dia de Sant Jordi en la diada més especial per La Rambla.
Leopoldo Pomés. En reconeixement a la seva carrera artística sempre vinculada a la ciutat de Barcelona.
Així mateix el Jurat va acordar ratificar, a proposta de la Junta Directiva d’Amics de La Rambla, un guardó especial a títol pòstum a Raimon Martínez Fraile i un guardó especial a l’Escola Massana.
Amics de La Rambla atorga els guardons de Ramblista d’Honor a les persones, entitats, institucions o empreses que hagin contribuït amb la seva activitat i esforç a millorar, divulgar o promoure el prestigi de Barcelona.
El jurat que ha escollit els Ramblistes d’ Honor d’aquest any està format per Ignasi Aragay, Iosu de la Torre, Sergi Dòria, Núria Llorach, Xavier Marcé, Rafael Nadal, Joan Oliveras, Enric Pantaleoni, Enric Pujadas, Enric Sierra, Àlex Susanna, Roser Tiana i Sergi Vicente.

 





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ premis Ramblistes d'Honor/