L’alcaldessa presideix l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor de Barcelona 2015 : Servei de Premsa

L’alcaldessa presideix l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor de Barcelona 2015

25/11/2015Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 26 de novembre, a les 19:00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà l’acte de lliurament de les Medalles d’Honor de Barcelona 2015. L’acte tindrà lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. La Medalla d’Honor de Barcelona és un guardó municipal que va ser creat l’any 1997 per tal de commemorar el centenari de les annexions a la ciutat dels diferents pobles i viles del Pla.

Amb aquest guardó, l’Ajuntament vol reconèixer la consciència ciutadana, la convivència i les virtuts i els valors cívics a aquelles persones i entitats que ho fan des de la seva labor professional o associativa, ja sigui en l’àmbit de la participació, el voluntariat, l’associacionisme o l’esport i la cultura.

En total, són 25 medalles anuals: 5 atorgades des de l’àmbit de ciutat i les altres 20 s’atorguen a proposta dels consells dels diferents districtes.

 

Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ Medalles d'Honor de Barcelona 2015/