L’Ajuntament es desmarca de la iniciativa Barcelona Medical Destination : Servei de Premsa

L’Ajuntament es desmarca de la iniciativa Barcelona Medical Destination

08/01/2016

L’Agència Catalana de Turisme, Turisme de Barcelona i les associacions Barcelona Centre Mèdic i Barcelona Medical Agency van firmar ahir un conveni que preveu la creació de la marca Barcelona Medical Destination, amb l’objectiu de promocionar els serveis mèdics privats. L’Ajuntament de Barcelona ha tingut coneixement avui de la signatura d’aquest conveni a través dels mitjans de comunicació, per la qual cosa es desmarca de la iniciativa, donat que no ha participat ni en la seva presentació ni tampoc en la confecció d’aquest projecte.

El regidor de Turisme de Barcelona, Agustí Colom, que es vicepresident del consorci Turisme de Barcelona, ha lamentat “el fons i les formes” i ha manifestat que l’Ajuntament de Barcelona no ha estat informat en cap cas de la presentació i la signatura de l’acord, ni comparteix que es destinin recursos públics a la promoció de la sanitat privada, tenint en compte especialment l’actual context de retallades i necessitats sanitàries que té la ciutat. La Comissionada de Salut, Gemma Tarafa, tampoc ha estat informada sobre l’acord ni comparteix l’objectiu del mateix, tot i la participació del conseller de Salut de la Generalitat en la signatura del conveni.

L’Ajuntament de Barcelona ha demanat una reunió d’urgència amb el president del comitè executiu de Turisme de Barcelona i la direcció del consorci per tal d’establir els mecanismes que siguin necessaris perquè no es torni a repetir una situació com l’actual i, alhora, analitzar les característiques de l’acord subscrit i revisar-lo.

NOTA: el regidor de Turisme Agustí Colom atendrà els mitjans de comunicació interessats a les 17:00 hores a la Galeria Gòtica de l’Ajuntament.Compartiu aquest contingut