L’alcaldessa participa a l’acte en memòria de les víctimes de l’Holocaust de la Generalitat de Catalunya : Servei de Premsa

L’alcaldessa participa a l’acte en memòria de les víctimes de l’Holocaust de la Generalitat de Catalunya

27/01/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 28 de gener, a les 17 hores, a l’Auditori del Palau de la Generalitat, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà l’acte institucional en memòria de les víctimes de l’Holocaust, organitzat pel govern de la Generalitat de Catalunya.

La comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López, també hi assistirà.

El conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, presidirà l’acte, que inclourà la conferència “Passat, present i futur de la Memòria de l’Holocaust. Des d’una perspectiva universal a una perspectiva local”, a càrrec de Marta Simó i amb el testimoni de Sr. Hermann Höllenreiner, gitano alemany, supervivent de Porrajmos.

Posteriorment, a les 18.30h tindrà lloc a la Plaça Sant Jaume una cerimònia de record a les víctimes.

NOTA:

Els mitjans de comunicació sense acreditació habitual a la Sala de Premsa del Palau de la Generalitat n’han de demanar una a comunicacio.exteriors@gencat.cat. A la sol·licitud hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport, el mitjà per al qual treballen i si són redactors, fotògrafs, càmeres o personal tècnic. Només es tramitaran les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ holocaust/