Barcelona lliura els seus guardons al periodisme social : Servei de Premsa

Barcelona lliura els seus guardons al periodisme social

29/02/2016Temps estimat de lectura: 2 minuts

La tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, ha lliurat avui els Premis del Consell Municipal de Benestar Social (CMBS) als Mitjans de Comunicació. Els guardons, que arriben enguany a la seva 23ena edició reconeixen, en les categories de televisió, ràdio, premsa i internet, aquells treballs de periodisme social que aporten una mirada crítica, reflexiva i responsable, i que contribueixen a crear opinió sobre qüestions que susciten debat social a Barcelona.

Ortiz ha assegurat que “aquests premis volen contribuir en el procés de presa de consciència sobre la reali­tat social de la nostra ciutat, una realitat cada cop més com­plexa que necessita ser interpretada sense simplificacions ni prejudicis, amb una gran dosi de pedagogia i de compromís. Les persones i treballs premiats contribueixen, amb la seva tasca, a fer de Barcelona una ciutat més inclusiva”.

A l’edició d’enguany s’han presentat 43 treballs per part de 33 mitjans diferents, 12 en la modalitat de premsa, 10 en la de ràdio, 7 en la de televisió i 14 en la d’internet. D’entre aquestes, el jurat ha premiat:

Juntament amb aquests premis, dotats amb 5.000 euros cadascun, s’ha guardonat també amb una menció especial de 1.500 euros:

Paraules clau

comunicació/ mitjans/ periodisme/