Ada Colau i Marta Carranza assisteixen a la sortida de la Zurich Marató de Barcelona : Servei de Premsa

Ada Colau i Marta Carranza assisteixen a la sortida de la Zurich Marató de Barcelona

11/03/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 13 de març, a les 08:30 hores (Av. Reina María Cristina), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a la sortida de la Zurich Marató de Barcelona, on la comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, donarà el tret de sortida a la cursa.

Més de 20.000 atletes s’han inscrit a la prova, assolint així un rècord que situa ja l’edició del 2016 com una de les edicions històriques de la marató.

L’Ajuntament ha previst fins a 53 punts d’animació per al públic al llarg dels 42.195 metres de recorregut, entre els que es pot trobar grups de percussió, musicals, d’arts marcials, de ball o de gastronomia. Com ja és habitual, els atletes correran per un itinerari que va de punta a punta de la ciutat, des del Camp Nou fins a Fabra i Puig amb Meridiana, el Parc del Fòrum i Drassanes.

Un total de 4.000 persones, entre organització, voluntaris i serveis sanitaris i de seguretat vetllaran perquè la prova es desenvolupi sense incidències. Pel que fa a la mobilitat, es recomana que qui vulgui traslladar-se per les àrees incloses al recorregut de la prova durant el matí de diumenge ho faci en transport públic, especialment en metro.

 





Paraules clau

esport/ Zurich Marató de Barcelona/