Janet Sanz participa a Cadis en una jornada de treball sobre pobresa energètica : Servei de Premsa

Janet Sanz participa a Cadis en una jornada de treball sobre pobresa energètica

17/03/2016Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 18 de març, a partir de les 11:00 hores (Ajuntament de Cadis. Plaça de San Juan de Dios), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, participarà en una jornada de treball sobre pobresa energètica organitzada per l’Ajuntament de Cadis i en la qual participaran diversos municipis.

La jornada començarà amb una recepció oficial per part de l’alcalde de Cadis, José María González ‘Kichi’, i comptarà amb la participació de regidors i tècnics dels ajuntaments de Cadis, Badalona, Còrdova, Puerto Real i Rivas Varciamadrid entre d’altres.

Al llarg del dia, es realitzaran diverses sessions de treball on es compartiran experiències de gestió social de l’energia i polítiques sobre pobresa energètica, d’estalvi i d’eficiència, nous agents energètics, etc.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Cadis/ pobresa energética/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina