Tres nous passos de vianants elevats al Passeig Exposició redueixen la velocitat del trànsit i milloren la seguretat d’aquesta zona del Poble-sec : Servei de Premsa

Tres nous passos de vianants elevats al Passeig Exposició redueixen la velocitat del trànsit i milloren la seguretat d’aquesta zona del Poble-sec

13/04/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat avui les obres per col·locar tres passos de vianants elevats al Passeig de l’Exposició, al districte de Sants-Montjuïc, per reduir l’excessiva velocitat en que circulen els vehicles i pacificar la zona, propera a escoles.

Els tres passos elevats, que s’ubiquen entre el carrer Creu dels Molers i el carrer Poeta Cabanes, s’han treballat conjuntament entre la, Guàrdia Urbana, les escoles afectades i els tècnics del districte de Sants-Montjuïc.

 

pas_1
pas_2
pas_3

 

L’objectiu d’aquesta actuació és protegir la zona, fent-la més segura a través d’aquestes elements físics que serveixen per fer notar al conductor del vehicle a motor que circula per una zona sensible on cal augmentar les precaucions.

Actualment és un carrer de doble sentit de circulació, amb un carril per cada sentit, i disposa a ambdós costats de zona d´aparcament en cordó regulada com zona verda, que es va alternant amb aparcament de motos i contenidors de neteja.

El Consistori preveu finalitzar les obres el proper 29 d’abril i, entre les actuacions més destacades, es durà a terme la construcció i connexió dels nous embornals, l’anul·lació de guals de vianants i la construcció de vorades i voreres, així com la col·locació de la senyalització horitzontal i la nova vertical i desplaçament de mobiliari urbà.

L’Ajuntament de Barcelona treballa per millorar la seguretat vial, tercera causa indirecta d’accidents a la ciutat segons les darreres estadístiques. El pressupost de l’obra ascendeix a 68.917,68 euros (IVA inclòs).





Paraules clau

Sants-Montjuic/