Neix Cleantech Camp, el programa per a startups del sector de les energies netes i ciutats sostenibles : Servei de Premsa

Neix Cleantech Camp, el programa per a startups del sector de les energies netes i ciutats sostenibles

20/04/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

KIC InnoEnergy, Barcelona Activa i Caixa Capital Risc, la gestora de capital risc de “la Caixa”, llancen “Cleantech Camp”, un programa d’acceleració de projectes emprenedors vinculats a l’àmbit de les energies netes i les ciutats sostenibles.

La convocatòria s’adreça a titulats universitaris, professors, doctorands i emprenedors amb una idea de negoci o empresa en fase inicial que vulguin començar una activitat pròpia. Entre les candidatures rebudes, se seleccionaran 10 participants.

Accelerant el creixement

Durant el programa s’imparteixen sessions formatives de direcció empresarial i coneixements específics del sector per poder elaborar el pla d’empresa i validar la viabilitat de la idea de negoci. A més, es realitzaran tallers d’habilitats i competències emprenedores, així com activitats per treballar el model de negoci amb experts i validar la idea amb el client final.
Cada participant comptarà amb el suport d’un mentor assignat per desenvolupar el pla de negoci i preparar-se per presentar el projecte a inversors. A més, els emprenedors disposaran d’un espai de treball a Almogàvers Business Factory, un incubadora de Barcelona Activa, durant el temps que dura el programa.

En paral·lel, es reforçarà la xarxa de contactes i la generació de sinergies amb empresaris rellevants en el sector Cleantech a través d’esdeveniments de networking a Barcelona i Madrid.

Ken Morse impartirà una sessió magistral sobre vendes B2B. Actualment és Chairman i conseller delegat d’Entrepreneurship Ventures i ha estat director i fundador del MIT Entrepreneurship Center. És també assessor de 17 empreses i ha fundat diverses startups tecnològiques sumant èxits empresarials.

Els millors eco emprenedors

Entre els plans d’empresa elaborats en el marc del programa es premiarà els tres projectes amb major potencial de creixement. El guanyador rebrà 15.000 euros i el primer i segon finalistes rebran 5.000 i 3.000 euros, respectivament, a més de suport per al creixement i la consolidació del projecte.

Fins al 18 de maig es poden fer les inscripcions per participar al programa a través del web www.cleantechcamp.com.





Paraules clau

ciutat/ neteja/ sostenibilitat/