L’alcaldessa participa a la cimera sobre pobresa convocada per la Generalitat : Servei de Premsa

L’alcaldessa participa a la cimera sobre pobresa convocada per la Generalitat

02/05/2016Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts, 3 de maig, a les 17:00 hores, a la Sala Sant Jordi del Palau de la Generalitat, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà a la cimera que ha convocat el govern català per a abordar les conseqüències del recurs d’inconstitucionalitat interposat pel govern estatal a la llei catalana 24/2015, de mesures urgents per a afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica.

La reunió estarà presidida pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i hi participaran els presidents dels sis grups parlamentaris; els promotors de la iniciativa legislativa popular (Plataforma d’Afectats per l’Habitatge, Observatori DESC i Aliança contra la pobresa energètica); el president de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social i els secretaris generals dels sindicats UGT i CCOO. En representació del món local hi assistiran els presidents de l’Associació Catalana de Municipis i de la Federació Catalana de Municipis, i els alcaldes i alcaldesses de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Terrassa, Sabadell, Lleida, Tarragona, Mataró, Santa Coloma de Gramenet, Reus, Girona i Sant Cugat del Vallès.

A més del president Puigdemont, per part del Govern també hi prendran part el vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras; les conselleres de Presidència, Neus Munté; Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs; Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.
Nota: La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. Per accedir al Palau de la Generalitat cal disposar del passi de premsa del Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, cal acreditar-se davant d’aquest Gabinet enviant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa.  

 

 

 

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
habitatge/ pobresa energética/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina