Més de 800 persones s’han inscrit per participar en el Recompte 2016 de persones sense llar : Servei de Premsa

Més de 800 persones s’han inscrit per participar en el Recompte 2016 de persones sense llar

11/05/2016Temps estimat de lectura: 2 minuts

Més de 800 persones s’han inscrit ja per participar com a voluntaris i voluntàries al Recompte 2016 que organitza la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL), que tindrà lloc la nit del proper 18 de maig.

La resposta ha estat molt favorable, i la majoria dels 73 barris ja han superat el nivell d’inscripció necessari. Per primer cop, la prospecció abastarà el conjunt de la ciutat, per la qual cosa cal cobrir encara algunes zones on queden vacants, als districtes de Nou Barris, Horta-Guinardó o Sant Andreu:

Les persones que es vulguin inscriure com a voluntàries poden fer-ho a http://recompte.barcelona, escollint el barri que prefereixin d’entre els que resten per cobrir.

La prospecció, que tindrà lloc la nit del 18 al 19 de maig, entre les 0.00 hores i les 2.00 hores, dividirà els participants en 223 equips que comptabilitzaran les persones que pernocten a la via pública i registraran les dades en un aplicatiu mòbil. Cadascun dels equips, que es trobaran a les 22.30 hores en cadascuna de les zones a prospectar, comptarà amb una persona responsable que ha rebut formació durant les darreres setmanes. La mateixa nit es recomptarà també aquelles persones que s’allotgin en els diversos equipaments municipals i d’entitats, de manera que s’obtingui una radiografia completa de la realitat del sensellarisme a la ciutat.

 

NOTA. Acreditacions de premsa

Els mitjans de comunicació que vulguin fer cobertura durant la nit del recompte han d’acreditar-se abans del 16 de maig a l’apartat de Premsa del web http://recompte.barcelona, per tal que se’ls assigni a algun dels equips de prospecció. Els mitjans acreditats rebran una convocatòria amb les indicacions, horaris i emplaçaments on s’hauran d’adreçar.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
recompte 2016/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina