Comunicat conjunt de l’Ajuntament de Barcelona i el despatx d’advocats Molins&Silva, defensa penal : Servei de Premsa

Comunicat conjunt de l’Ajuntament de Barcelona i el despatx d’advocats Molins&Silva, defensa penal

24/05/2016

Davant les recents informacions aparegudes als mitjans de comunicació en relació a la trucada del tercer tinent d’alcalde, Sr. Jaume Asens, a una lletrada del despatx Molins&Silva amb motiu de la detenció i posada a disposició judicial de l’agressor d’un membre de la GU, aquest matí s’ha celebrat una reunió entre representants de l’Ajuntament i del despatx Molins&Silva per tal d’aclarir les circumstàncies d’aquesta trucada.

Un cop finalitzada la reunió, s’ha arribat a les següents conclusions que es volen fer publiques:

Les converses com la que va mantenir el tercer tinent d’alcalde, Sr. Asens, i la lletrada es consideren normals en el funcionament entre el bufet contractat i l’ajuntament, en processos d’especial sensibilitat com aquest.

La comunicació entre el regidor i la lletrada no va afectar ni va interferir en la lliure independència de la lletrada en la defensa dels interessos de la Guàrdia Urbana i es va realitzar en el marc d’una relació contractual entre l’Ajuntament, la Guàrdia Urbana i el despatx Molins&Silva.

Ajuntament de Barcelona
Molins&Silva AdvocatsCompartiu aquest contingut