Presentació del I Congrés Català de Pobresa Energètica : Servei de Premsa

Presentació del I Congrés Català de Pobresa Energètica

04/07/2016Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 5 de juliol, a les 12:45 hores (Sala Lluís Companys), tindrà lloc la presentació del I Congrés Català de Pobresa Energètica, organitzat pels Ajuntaments de Barcelona, Badalona i Sabadell, la Diputació de Barcelona, Ecoserveis i la Taula del Tercer Sector, i previst pels dies 3 i 4 de novembre.

En la presentació participaran la tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz; el tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat de Sabadell, Joan Berlanga; el tinent d’alcalde i regidor de l’àrea de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas; la diputada de l’àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; la directora de projectes d’Ecoserveis, Cristina Ramos, i la representant de la junta directiva de la Taula del Tercer Sector, Felisa Pérez.

 

Paraules clau

pobresa energética/