L’Ajuntament aprova la convocatòria de 92 noves places de la Guàrdia Urbana i 24 places dels Bombers de Barcelona del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament : Servei de Premsa

L’Ajuntament aprova la convocatòria de 92 noves places de la Guàrdia Urbana i 24 places dels Bombers de Barcelona del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament

25/07/2016

L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat l’Oferta Pública d’Ocupació per a l’exercici 2016. Durant aquest any el Govern Municipal convocarà un total de 92 noves places de la categoria d’agent per entrar a la Guàrdia Urbana de Barcelona i 24 places d’efectius dels Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament.

Els objectius son dotar d’efectius al cos de policia barceloní per tal de donar el millor servei i la màxima qualitat als ciutadans i la voluntat de comptar amb els màxims efectius pels Bombers de Barcelona per tal d’oferir la millor resposta davant les emergències que poden succeir a la capital catalana.

Paral·lelament, aquesta nova convocatòria d’Oferta Pública també contempla 32 places de Gestió d’Administració General; 22 places de Tècnic Mig d’Enginyeria; 33 places de Tècnic Superior en Arquitectura; 2 places de Tècnic Superior en Art i Història; 34 places de Tècnic Superior en Dret; 10 places de Tècnic Superior en Gestió; 3 places de Tècnic Superior d’Organització.

A partir d’aquest moment el consistori prepararà les bases de la convocatòria que, un cop enllestides, també seran sotmeses a l’aprovació de la Comissió de Govern. Posteriorment es publicaran al Butlletí Oficial de la Província (BOP), al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC); serà a partir d’aquesta darrera publicació quan s’obrirà el termini per a la presentació d’instàncies dels candidats/candidates.

La instància es podrà trametre telemàticament a través de la web de l’Ajuntament de Barcelona, www.barcelona.cat, en l’apartat tràmits i gestions, o bé excepcionalment presentant-la al Registre General de l’Ajuntament de Barcelona o en qualsevol de les formes previstes pel règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en el termini de vint dies a comptar de l’endemà de la publicació al DOGC.

 

 Compartiu aquest contingut