El nou web Pressupost Obert posa a l’abast d’un clic l’accés a totes les dades econòmiques municipals i el detall de les despeses facturades : Servei de Premsa

El nou web Pressupost Obert posa a l’abast d’un clic l’accés a totes les dades econòmiques municipals i el detall de les despeses facturades

16/09/2016

Aquest pas de transparència pressupostària suposa la culminació de tot el procés endegat per l’Ajuntament de Barcelona per posar a l’abast dels ciutadans la informació que permet controlar i fiscalitzar l’administració

 

pto

 

Gerardo Pisarello: “És una eina de transparència, de lluita contra l’opacitat del poder, per evitar el mal govern i d’empoderament ciutadà que facilita el control del que fan les administracions públiques. Una eina senzilla perquè amb un sol clic els ciutadans sàpiguen on van a parar els seus diners”

Barcelona es converteix en la primera gran ciutat de l’Estat que publica totes les dades pressupostàries dels darrers anys, de forma gràfica i comparativa, arribant al detall de les factures dels seus proveïdors a partir del 2015

El Govern municipal vol facilitar eines a la ciutadania perquè analitzin les finances municipals de manera atractiva i entenedora i coneguin el destí dels seus impostos

 

Descarregar dossier en format PDF

 Compartiu aquest contingut