El renovat Barcelona Triatló by Santander tanca inscripcions un cop superats els 3.500 inscrits : Servei de Premsa

El renovat Barcelona Triatló by Santander tanca inscripcions un cop superats els 3.500 inscrits

23/09/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

Tancades les inscripcions al Barcelona Triatló by Santander, un cop s’han superat els 3.500 inscrits. A divuit dies de la competició que es celebrarà el 9 d’octubre, la prova confirma així l’èxit del nou model en el qual s’han unificat els dos triathlons que se celebraven a la ciutat fins a l’any passat.

Per al comissionat d’Esports, David Escudé, “és una bona xifra que ens permetrà testar la nova organització, i oferir als participants un producte ben dimensionat i de qualitat”.

Amb la voluntat de racionalitzar el calendari de grans esdeveniments esportius de la ciutat, l’Institut Barcelona Esports va treure a concurs públic la direcció executiva d’una única Triatló com a prova esportiva per a les properes 3 edicions (2016-2018). L’empresa Win Sports Factory ha estat la guanyadora. Així, els dos grans triatlons que se celebraven fins ara a la ciutat, el Triatló La Vila i el Garmin Triatló Barcelona, s’unifiquen en un de sol per tal d’homogeneitzar criteris i descentralitzar els habituals escenaris.

La competició es disputarà en tres distàncies: Supersprint (350 m de natació / 10 km de ciclisme / 2,5 km de cursa a peu), Sprint (750 m / 20 km / 5 km) i Olímpic (1.500 m / 40 km / 10 km) amb modalitats per a tot tipus d’esportistes (individual, parelles, relleus).

Amb aquest ampli programa Barcelona viurà, per un dia, una festa del triatló popular, amb milers de participants, entre els quals, Fernando Alarza, tercer al Campionat del Món de Triatló 2016, o Mireia Belmonte, medalla d’or en 200 metres papallona als Jocs Olímpics de Rio 2016.

Des del 2008, el Triatló de Barcelona s’ha posicionat en els primers llocs mundials tant pel que fa a la participació d’elit com a la participació general. En aquestes vuit edicions ha comptat amb la presència dels millors i les millors esportistes mundials i dels millors competidors catalans com Javi Gómez Noya, Ivan Raña, Cesc Godoy o Mario Mola.

Més informació: www.barcelona-triathlon.com





Paraules clau

Barcelona Triatló/ esports/