El cap de setmana ve marcat per la celebració dels TICB de Polo, Escacs i Patinatge Freestyle : Servei de Premsa

El cap de setmana ve marcat per la celebració dels TICB de Polo, Escacs i Patinatge Freestyle

21/10/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dissabte tindrà lloc al Campus Ciutadella de la UPF el 2n Fòrum Dona i Esport

 

Tres disciplines esportives diferents celebren aquest cap de setmana el seu Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. Són el TICB Polo, el TICB Escacs i el TICB Patinatge Freestyle.

El TICB de Polo se celebrarà els dies 22 i 23 d’octubre i els dies 29 i 30 d’octubre al Reial Club de Polo de Barcelona. Hi participen el RCPolo Barcelona, el CP Ampurdan, el Geneva PC i el Adt Scharlau Bonhill PT. El sistema de joc serà de tots els equips contra tots els equips i la final es jugarà diumenge 30 d’octubre a les 13.30h.

El dissabte 22 d’octubre començarà el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’Escacs, que es jugarà fins el 28 d’octubre cada dia a partir de les 16.30h. Serà a la seu de la Federació Catalana d’Escacs al recinte antiga Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20. Hi participaran 8 dels millors jugadors del món: Arkadij Naiditsch (Letònia) /Jan Krzysztof Duda-Polònia/David Antón-Espanya/Josep Manuel López- Catalunya/Fernando Peralta-Argentina/Vadim Zvjaginsev-Rússia/Miguel Muñoz-Perú/Hipólito Asis-Catalunya.

També arriba aquest cap de setmana el TICB de Patinatge Freestyle, al Centre Esportiu Municipal de Trinitat Vella, a la Via Barcino, 84. Dissabte entre 10h i 19h, i diumenge entre 9h i 15h., 51 patinadors d’Europa i Amèrica competiran en les disciplines de Classic, Battle, Speed slalom, Jam, Hi jump, Jump, Slides.

Dissabte 22 d’octubre a partir de les 9.30h, l’Auditori del Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra acollirà la 2a edició Fòrum Dona i Esport, que aquest any se centra en l’activitat esportiva de les nenes i adolescents entre 13 i 19 anys. Al llarg del matí, especialistes d’àmbits ben diferents debatran sobre diferents aspectes de la relació entre dona i esport. S’organitzaran cinc taules rodones sobre salut, comunicació, societat, entorn i educació.

El dia 23 d’octubre, diumenge, arriba la Pedalada BTT Collserola-Nou Barri. Sortirà del Parc Central de Nou Barris a les 9h. i creuarà la muntanya de Collserola fins arribar a Sant Cugat del Vallès, des d’on tornarà al punt de sortida. Es tracta d’una pedalada no competitiva amb prop de 500 inscrits.

També diumenge es disputen les finals del XXIV Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel 2016 a les instal•lacions del Reial Club de Polo de Barcelona. La final en categoria femenina començarà a les 10h i en categoria masculina començarà a les 12h.

La 3a Milla Sarrià se celebrarà diumenge 23 a partir de les 10h al carrer Elisenda de Montcada amb sortida a la plaça de Sarrià. Poden participar adults i nens a partir de 5 anys. L’objectiu és que les persones amb discapacitat psíquica s’integrin plenament en la cursa. La prova està organitzada per ASPASIM.

I el Parc del Fòrum serà diumenge l’escenari de la caminada popular solidària “Anem de marxa per l’Alzheimer”. Sortirà de la pl. Leonardo da Vinci a les 10h., i comptarà amb dos recorreguts: un de 3,5 km i un més llarg de 8,5 km Els diners recollits aniran íntegrament a la Fundació Alzheimer Catalunya.





Paraules clau

esports/