Afectacions a la mobilitat la Cursa de Bombers de Barcelona : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat la Cursa de Bombers de Barcelona

28/10/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge, 30 d’octubre, tindrà lloc la 18a Cursa de Bombers de Barcelona, la cursa atlètica de 10 quilòmetres considerada la més ràpida del país i la quarta del món.

La cursa s’iniciarà a les 09:30 hores i afectarà a la mobilitat en la totalitat del seu recorregut:

Av. Marquès de l’Argentera – Pla de Palau (ambdós costats) –pg. Isabel II (tot) – pl. Antonio López – pg. Colom (calçades muntanya i bus) – pl. Portal de la Pau (costat muntanya) – pg. Josep Carner (calçada muntanya) – pl. Drassanes (tres carrils costat Besòs-muntanya) – av. Paral·lel (calçada Besòs, tres carrils, des de pl.Drassanes a Portal de Santa Madrona) – av. Paral·lel (calçada Besòs) – Floridablanca –Comte d’Urgell – Gran Via de les Corts Catalanes (tota la calçada central fins a la Rambla Catalunya, tres carrils de la calçada mar, entre Rambla Catalunya i pg. de Gràcia i tres carrils costat mar de la calçada central, entre pg. de Gràcia i Marina)– pl. Tetuan (costat mar) – Gran Via de les Corts Catalanes (tres carrils costat mar de la calçada central) –Marina (calçada Llobregat) – Ausiàs Marc – pg. Sant Joan (calçada Llobregat)– Ronda Sant Pere – pl. Urquinaona (calçada central) – Via Laietana – pg. Isabel II (calçada muntanya) – Pla de Palau (calçada muntanya) – av. Marquès de l’Argentera (tota).

Els agents de la Guàrdia Urbana establiran un ampli dispositiu de mobilitat per tal d’efectuar els desviaments corresponents, garantir el pas de la Cursa  i minimitzar les afectacions sobre el trànsit.

Estacionaments:

A partir de les 20:00 hores d’aquesta tarda i fins diumenge a les 15:00 hores es prohibirà l’estacionament, inclòs motos en vorera, a l’Av. Marquès de l’Argentera (costat muntanya), de Pla de Palau a pg. de Picasso i a l’Av. Marquès de l’Argentera (costat mar) de l’Estació de França a pg. Circumval·lació.

De dissabte 29 d’octubre a les 07.00 hores fins diumenge 30 a les 15.00 hores, es prohibirà l’estacionament, inclòs motos en vorera, a: Pg. Circumval·lació, costat Besòs (vorera parc Ciutadella), un tram de 15m. a partir de Marquès de l’Argentera; Pg. Picasso, calçada central (carril d’estacionament costat Llobregat); Floridablanca, costat muntanya, de Vilamarí a Entença; Comte d’Urgell, costat Besòs, entre Floridablanca i Gran Via Corts Catalanes.

El diumenge 30 d’octubre, de 06.00 a 15.00 hores, es prohibirà l’estacionament de vehicles en tot l’itinerari de la cursa.

Mentre duri la cursa, l’Ajuntament de Barcelona recomana als ciutadans que es desplacin a peu o en metro pels diferents  punts de la prova atlètica perquè diverses línies d’autobús podrien veure alterat o limitat el seu recorregut.

Tranports Metropolitans de Barcelona adoptarà les mesures necessàries per desviar els vehicles en funció dels llocs per on va passant la cursa.

En total, els desviaments afectaran 35 línies de bus que fan part de l’itinerari a la zona afectada. Són les següents: D20, H12, H14, H16, V11, V13, V15, V17, V21, 6, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 37, 39, 40, 41, 42, 45, 47, 50, 51, 54, 55, 59, 62, 63, 66, 67, 68, 120 i 121.





Paraules clau

cursa de Bombers/ esport/ esports/