L’alcaldessa intervé al Congrés Català de Pobresa Energètica : Servei de Premsa

L’alcaldessa intervé al Congrés Català de Pobresa Energètica

02/11/2016Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 3 de novembre, a les 12.15 hores, l’alcaldessa, Ada Colau, participarà al primer Congrés Català de Pobresa Energètica, que tindrà lloc a l’auditori de la Fira de Sabadell (c/de les Tres Creus, 202). El Congrés està organitzat per els ajuntaments de Sabadell, Barcelona i Badalona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’associació Ecoserveis i la Taula del Tercer Sector.

El I Congrés de Pobresa Energètica és un espai de debat i reflexió entorn de la lluita contra la vulnerabilitat energètica i es convoca amb l’objectiu d’oferir solucions a problemes concrets. El Congrés oferirà diverses activitats de debat i reflexió paral·leles a l’entorn dels reptes, dilemes, taules rodones que es presenten al voltant de la problemàtica de la lluita contra la pobresa energètica.

Demà, dijous 3 de novembre a les 12:15 hores està previst que es faci pública una declaració institucional conjunta signada per als organitzadors. També es farà una foto de família dels congressistes i els màxims responsables de les 7 organitzacions i institucions organitzadores: Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell, Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona, Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona, Jaume Collboni, vicepresident de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Marta Garcia, presidenta d’Ecoserveis i Oriol Illa, president de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
pobresa energética/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina