Colau assisteix a l’acte de commemoració de la Nit dels Vidres trencats (Kristallnacht) : Servei de Premsa

Colau assisteix a l’acte de commemoració de la Nit dels Vidres trencats (Kristallnacht)

08/11/2016

Dimecres 9 de novembre, a les 19:00 hores, ( Plaça del Rei), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau assisteix a l’acte de commemoració de la Kristallnacht -Nit dels Vidres Trencats – , en record de les víctimes de l’atac generalitzat contra la comunitat jueva alemanya, dirigit pel règim nazi la matinada del 9 al 10 de novembre de 1938.

L’acte l’organitza l’Ajuntament a través del Comissionat de Programes de Memòria Històrica, conjuntament amb les Comunitats Jueves de Barcelona, i coincideix amb el Dia Internacional de Lluita contra el Feixisme i el Racisme. El primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisatrello, el comissionat de Programes de Memòria, Ricard Vinyes, i representants de les quatre comunitats religioses jueves de la ciutat també participaran d’aquets acte commemoratiu que consta d’ interpretacions musicals, un minut de silenci, lectures de fragments de diversos autors i parlaments institucionals.

A l’acte hi assistirà Lola López, comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, i Jaume Asens, quart tient d’alcalde de Drets Civils, Transparència i Participació.

Posteriorment, a les 20:00 hores, el MUHBA, Museu Història de Barcelona (Saló del Tinell), acollirà la representació de l’obra de teatre “La Nit de Helver” , d’Ingmar Villqist a càrrec d’Exquis Teatre. Es tracta de la primera vegada que el programa d’actes incorpora una obra de teatre i l’accés és lliure.Compartiu aquest contingut