Escudé assisteix a l’acte de celebració del 10è aniversari de l’aliança entre FCBarcelona i Unicef : Servei de Premsa

Escudé assisteix a l’acte de celebració del 10è aniversari de l’aliança entre FCBarcelona i Unicef

18/11/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El comissionat també participarà a les jornades esportives que es faran el cap de setmana al Complex Esportiu Can Dragó i al Complex Esportiu La Mar Bella amb motiu de la posada en funcionament dels nous tartams de les pistes d’atletisme

 

El comissionat d’Esports, David Escudé, assistirà demà dissabte al partit entre el FCBarcelona i el MàlagaCF. El partit començarà a les 16.15h al Camp Nou, al carrer Arístides Maillol,12. Posteriorment, el comissionat assistirà a l’Acte de celebració del 10è aniversari de l’Aliança de la Fundació FCBarcelona i Unicef, que començarà a les 18.45h a la Sala Auditori 1899 del Camp Nou.

Escudé participarà també a les jornades esportives que se celebraran al Complex Esportiu Municipal Can Dragó, dissabte, i al Complex Esportiu Municipal La Mar Bella, diumenge, per fer l’estrena oficial dels tartams de les pistes d’atletisme de tots dos centres.

El dissabte, 19 de novembre, el Complex Esportiu Municipal Can Dragó celebra el Festival Atlètic de Tardor a partir de les 9,45h i al llarg de tot el matí, amb proves atlètiques de diferents distàncies i per a diferents categories.

El diumenge, 20 de novembre, el Complex Esportiu Municipal La Mar Bella farà la inauguració del nou tartam de la pista d’atletisme i de les pistes de concurs coincidint amb el XIII Cros Escolar de Sant Martí. La competició es farà entre les 10h i les 13h, i hi participaran un miler d’infants i joves d’entre 4 i 17 anys.

Dissabte, des de les 9h del matí, el CEM La Mar Bella acollirà la primera Trobada de Menuts i Menudets de bàsquet i futbol 5. Uns 400 nens de primer i segon curs de Primària, de 35 equips diferents, jugaran partits entre ells de forma simultània

També a les 9h, la Federació Espanyola de Malalties Rares organitza a la plaça Carmen Laforet (Cotxeres Borbó) una Masterclass de Ioga i Zumba. Els diners aconseguits en les inscripcions es destinaran a finançar projectes i serveis d’atenció directa a les famílies afectades.

I diumenge 20 de novembre, arriba la Caminada de Montjuïc. L’inici serà al Parc de les Tres Xemeneies a les 9h, i arribarà al mateix punt després d’un recorregut d’11,7 kilòmetres per alguns dels indrets més emblemàtics de la muntanya com el Poble Espanyol, la Foixarda, el castell de Montjuïc o la Font del Gat. Aquesta serà la penúltima cita del Cicle de caminades per Barcelona de 2016.

Finalment, el 38è Cross Popular de Sants se celebrarà el diumenge a partir de les 10h. Començarà a Rambla Brasil amb carretera de Sants, i pujarà fins a Avinguda de Madrid per on arribarà fins a Numància, entrarà fins al carrer Alcolea i tornarà a sortir fins el carrer de Tarragona des d’on es dirigirà un altre cop al punt de sortida per la carretera de Sants.

El Cross Popular de Sants s’organitza juntament amb La Centpeus, d’un milla, que comença a les 9.40h, el Petit Cross, per a nens fins a 6 anys, que començarà a les 9.30h, i el Cros Especial, que començarà a les 11.30h, destinada a esportistes amb diversitat funcional.





Paraules clau

esports/