Sanz i Montaner participen en les jornades de síntesi del congrés d’arquitectura 2016 del COAC : Servei de Premsa

Sanz i Montaner participen en les jornades de síntesi del congrés d’arquitectura 2016 del COAC

22/11/2016

Dimecres 23 de novembre (Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Plaça Nova, 5), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor d’Habitatge, Josep Maria Montaner, participaran en les jornades de síntesi del congrés d’arquitectura 2016 que organitza el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

En concret, Sanz participarà a les 12.30 hores a la taula ‘Dret a la ciutat’, i Montaner prendrà part a les 16.30 hores a la taula ‘Habitatge’. S’hi abordaran els objectes en els quals l’arquitectura opera, com l’habitatge, la ciutat, el paisatge i el territori.Compartiu aquest contingut