La Cursa dels Nassos enceta una nova etapa amb nombroses novetats : Servei de Premsa

La Cursa dels Nassos enceta una nova etapa amb nombroses novetats

20/12/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El comissionat, David Escudé, destaca que “l’Institut Barcelona Esports ha canviat el model de gestió de la Cursa per fer-la encara més potent. Ja és la cursa més ràpida, treballem per continuar augmentant la qualitat”.

Continua pujant el percentatge de dones inscrites a la Cursa, arribant al 28,6%

 

Prop de 7.000 persones s’han apuntat ja a la Cursa dels Nassos. Del total de participants, el 28,6% són dones, el que significa que la proporció de corredores continua augmentant any rere any. A l’edició de l’any 2015, el percentatge de dones va ser d’un 26,9%.

La Cursa dels Nassos tindrà lloc el dia 31 de desembre a les 17.30h, sortint de la confluència dels carrers Selva de Mar i la plaça Ramon Calsina, i amb el tradicional recorregut de 10kms, que arriba fins a Pla de Palau i torna al punt de sortida.

El comissionat d’Esports, David Escudé, ha destacat durant la presentació d’aquest matí que “l’Institut Barcelona Esports ha canviat el model de gestió de la Cursa dels Nassos per fer-la encara més potent. En l’edició del 2015, la cursa ja va ser la més ràpida de les que es fan a Catalunya. Treballem per continuar augmentant la qualitat, introduint diverses novetats”.

La Cursa enceta així nova etapa. L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Barcelona Esports, va treure a concurs la direcció executiva de la Cursa per a les edicions 2016-2017-2018, que ha recaigut en mans de l’entitat La Sansi. L’objectiu és que la Cursa assoleixi tota la potència possible i es consolidi com una de les grans curses barcelonines.

La Cursa dels Nassos 2016 arriba aquest any amb nombroses novetats per fer encara més especial per als corredors i corredores aquesta prova a poques hores d’acabar l’any.

Així, es comptarà amb un punt d’avituallament de LEDs al kilòmetre 9 de la cursa de manera que els corredors arribin a meta ja de nit il•luminats tots ells per les llums que duran. A més, s’organitzaran altres activitats d’animació, com espectacles làser en acabar la cursa, el concurs de dibuix o el de disfresses.

Aquestes són algunes de les principals novetats de la cursa:

• Espectacle laser d’il•luminació
• Avituallament de LEDs al km 9
• Calaix i dorsal daurat per als atletes amb les millors marques
• Fruita a l’arribada, de Fundació Ametller
• Oferta d’allotjament per als participants de for a de Barcelona
• 24 entrenaments programats
• Plans d’entrenaments per nivells
• Nova web en 4 idiomes
• Màxima facilitat per a la recollida de dorsals. Els corredors podran anar a recollir el seu dorsal i la borsa de corredor sense necessitt de reservar torn en el moment de fer la inscripció.

 

Dossier de premsa Cursa dels Nassos





Paraules clau

esport/