Arriba la Cursa dels Nassos, amb més d’11.200 inscrits : Servei de Premsa

Arriba la Cursa dels Nassos, amb més d’11.200 inscrits

30/12/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’any passat, va ser la cursa més ràpida entre totes les de 10 kilòmetres que es disputen a Catalunya

El dia 1 de gener a les 12h, se celebrarà el Primer Bany de l’Any, organitzat pel Club Natació Barceloneta a la platja de Sant Sebastià

 

Per cap d’any, arriba la Cursa dels Nassos, la més ràpida de totes les de 10k que es celebren a Catalunya. Més d’11.200 atletes correran pels carrers de Barcelona poques hores abans d’acomiadar l’any 2016. Es supera així la xifra d’inscrits de l’any passat.

El comissionat d’Esports, David Escudé, donarà el tret de sortida de la cursa a les 17.30h a la confluència dels carrers Selva de Mar i Pl. Ramon Calsina. El recorregut passarà pel front marítim fins a Pla de Palau, seguirà pel Passeig de Circumval•lació fins al carrer Marina, i després pujarà fins a Diagonal amb Ciutat de Granada, avançarà en línia recta per Diagonal fins a arribar a Selva de Mar, per on baixarà fins a tornar al punt de sortida.

La Cursa dels Nassos es correrà el 31 de desembre a partir de les 17.30h, en la que és una de els cites més destacades del darrer dia de l’any a Barcelona. Una cita que, aquest any, inclourà un bon nombre de novetats per fer encara més especial la darrera cursa de l’any.

La Cursa ja es va destacar l’any passat com la que ofereix el recorregut més ràpid d’entre les proves de 10kms que es corren a Catalunya, en enregistrar-se les millors marques tant en homes com en dones.

D’altra banda, el dia 1 de gener de 2017, la platja de Sant Sebastià serà l’escenari del Primer Bany de l’Any, a les 12h del migdia. Aquesta tradicional cita, organitzada pel Club Natació Barceloneta, és la primera gran activitat esportiva de l’any a la ciutat des de fa ja 20 anys, quan un grup de socis del club va decidir donar la benvinguda al nou any amb un primer bany.





Paraules clau

cursa dels nassos/ esport/