L’alcaldessa de Barcelona rep els Reis d’Orient al Moll de la Fusta : Servei de Premsa

L’alcaldessa de Barcelona rep els Reis d’Orient al Moll de la Fusta

04/01/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 5 de gener, a les 16:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, rebrà a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient al Moll de la Fusta.

Els Reis arribaran per mar a la ciutat de Barcelona a bord del pailebot de Santa Eulàlia. Un cop al Moll de la Fusta iniciaran la tradicional Cavalcada pels carrers de Barcelona. Està previst que el seguici surti del Moll de la Fusta cap a les 18:00 hores.

L’alcaldessa oferirà als Reis el pa i la sal, com a símbol d’acolliment i hospitalitat, i els farà entrega de la clau de la Ciutat perquè puguin accedir a totes les cases de Barcelona per deixar-hi els regals.

El Rei Melcior dirigirà unes paraules als nens i nenes, i posteriorment, els tres Reis recolliran les cartes dels infants.

El recorregut de la Cavalcada serà el següent: passeig de Circumval·lació, av. Marqués d’Argentera, Pg. d’Isabel II, Via Laietana, Fontanella, Pl. Catalunya, Pelai, Plaça Universitat, Ronda Sant Antoni, Sepúlveda, av. Paral·lel, plaça Espanya, av. Reina Maria Cristina, av. Ferrer i Guàrdia.





Paraules clau

Cavalcada de Reis/ Cavalcada de Reis 2017/