Nou servei de bus gratuït entre l’Hospital del Mar i l’Hospital de l’Esperança : Servei de Premsa

Nou servei de bus gratuït entre l’Hospital del Mar i l’Hospital de l’Esperança

04/01/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona posarà en funcionament el proper 9 de gener un nou servei de bus llançadora gratuït que unirà l’Hospital del Mar amb l’Hospital de l’Esperança, en un trajecte de 45 minuts. Es tracta d’un servei temporal que funcionarà fins el 8 de març del 2017 de dilluns a divendres, amb primera sortida des de l’Hospital del Mar a les 8:00 hores i última tornada des de l’Hospital de l’Esperança a les 15:30 hores.

El Govern municipal ha pres la decisió d’impulsar aquesta mesura, a instància dels veïns i les veïnes, per tal de minimitzar les dificultats de desplaçament dels pacients de Ciutat Vella i de Sant Martí que s’han de traslladar fins als consultoris de l’Esperança per tal de ser atesos de determinades especialitats. Una part important dels pacients que s’han de desplaçar entre hospitals són d’edat avançada o amb problemes de mobilitat i per això, des de l’Ajuntament, es considera interessant implantar un servei que facilita els trasllats.

Amb aquest objectiu, ha decidit posar en funcionament aquest servei durant un període de prova, per tal d’analitzar tant el seu impacte com el seu ús i valorar la seva continuïtat fins a la finalització de les obres d’adequació de la rehabilitació del Centre Fòrum i d’ampliació de l’Hospital del Mar.

La mesura és una proposta veïnal impulsada per entitats de la Barceloneta, amb el recolzament de la FAVB, que ERC va presentar com a proposició en el Consell Plenari del districte de Ciutat Vella.

Les parades del nou bus llançadora seran les següents:

Per poder accedir al bus i fer el desplaçament de manera gratuïta serà obligatori presentar el recordatori de la visita i podran fer ús del servei el pacient citat i un acompanyant.





Paraules clau

bus/ hospital/